Předmět: Re: Výroba kostýmu a morfů 08.06.09 10:19
Děkujeme za návody, a když jsem teď spustila to video (chtělo to jen balíček kodeků), nevěřila jsem vlastním očím... Takový lycan to se jen tak nevidí!!!
Předmět: Re: Výroba kostýmu a morfů 27.06.09 21:44
to Pes1961:Kostym opravdu hodne povedenej ale nez se ke me s tema malyma drapka dostanes tak s tebe budou dva maly on je trochu rozdil mezi 1m bokenem a 20cm drapkama ale jinak potkat te v tomhle nekde vecer na ceste z hospody tak se asi po.eru strachy
Předmět: Re: Výroba kostýmu a morfů 28.06.09 15:18
Zřejmě ti není známá strategie lycanů. Každý tvor má určitou strategii, jak maximálně využít své zbraně. Ale to ti nebudu prozrazovat, to je tajemství lycanů.
Předmět: Re: Výroba kostýmu a morfů 28.06.09 16:52
Strategie lycanů mi není známa protože sem hrdej na to že jsem upír a že můžu sloužit pod její Výsostí Maranch-sama a navíc mé umění vládnout mečem zahnalo celou armádu Vás prašivých psů na ústup
Naposledy upravil Shinoki dne 30.06.09 19:42, celkově upraveno 1 krát
Předmět: Re: Výroba kostýmu a morfů 30.06.09 11:47
pokud si jedná o to slovo sama tak tím nemyslím slovo sama jako ona sama ale jedna se o styl Japoského oslovení starší ženy které si vážíš (něco jako u nás Paní)ale dává se za jméno...jinak se nejsem vědom ničeho jiného kvůli čemu by můj předchozí príspěvek by měl být považován za blbost